VORES VISION

Erfaren konsulentfirma inden for ISO-standarder

Vi er et veletableret konsulentfirma, der er specialiseret i ISO 9001, ISO 45001 og ISO 14001-standarderne.


Vores historie begyndte for mange år siden og vi har lige siden dedikeret vores indsats med at hjælpe virksomheder til at opnå certificerede ledelsessystemer indenfor kvalitets-, arbejdsmiljø- og miljø.


Fra vores spæde begyndelse har vi fokuseret på at levere skræddersyede løsninger og vejledning til vores kunder, hvilket har resulteret i solide systemer og tillid hos vores kunder.


En god ledelsesstil er afgørende for at opnå succes.


Vi samarbejder med vores kunder om i fællesskab at nå deres mål og går den ekstra mil, der er behov for.


Vores vision er at skabe værdi for vores kunder.


VORES MISSION


Vores mission er at udvikle vores firma til at være den førende aktør på markedet, den troværdige samarbejdspartner, som jeres virksomhed vælger at samarbejde med.


Vi er stolte over at have hjulpet flere virksomheder med at opnå og opretholde deres ISO-certificeringer.


Vores vigtigste mission har altid været at understøtte vores kunder gennem hele processen, fra design til implementering af politikker og procedurer og til certificeringen er i hus.


Med vores viden skaber vi konkret værdi for vores kunder ved at uddanne ledere og medarbejdere i ISO og sikrer kontinuerlig overholdelse af krav og standarder samt løbende forbedringer af processer.


Vi er dedikeret til at fortsætte med at levere ekspertise og værdifuld rådgivning inden for QHSE og til at hjælpe vores kunder med at opnå, vedligeholde og forbedre deres kvalitets-, arbejdsmiljø- og miljømål.


VORES VÆRDIER


Vores værdier udtrykker de grundlæggende principper, der vejleder os i alt, hvad vi gør.

De udtrykker også det, som vi forventer af vores samarbejdspartnere, og hvad andre kan forvente af os.

VORES HISTORIE


Total COMPLIANCE er grundlagt i 2024 af Anette Kjær og firmanavnet har jeg dannet ved at reflektere over udviklingen i samfundet.


Virksomheder bliver i dag stillet overfor flere og flere legale krav  og skal kunne dokumentere overholdelse af disse, det vil sige at dokumentere at virksomheden er compliant, altså i overensstemmelse med krav og lovkrav, heraf navnet Total COMPLIANCE.


Disse krav har ejere ikke nødvendigvis den komplette viden og indsigt i at dokumentere og sikre. Det er lige præcis her mine personlige interesser og kompetencer kommer ind i billedet.


Jeg er uddannet kandidat i komparative offentlige politikker og velfærdsstudier, oprindeligt uddannet i erhvervsøkonomi, tillige med en uddannelse i digital transformation med fokus på forandringsledelse.


Gennem 25 år har jeg været beskæftiget med økonomi- og kvalitetsledelse af virksomheder i den private sektor og 5 år som digitaliseringskonsulent i den offentlige sektor.

Jeg transformerer min viden og erfaring til konkret værdi for mine kunder, så de når deres mål om compliance.

Anette Kjær

Direktør og QHSE Professionel

Jeg yder professionel rådgivning inden for kvalitets-, arbejdsmiljø- og miljøledelse, optimering af processer og finder de bedste digitale løsninger til den gode brugerrejse i din virksomhed.


BRANCHER


Vi arbejder sammen med


Anette Kjær har dybtgående kendskab til og erfaring med at udvikle, designe og implementere kvalitetsledelsessystemer i henhold til DS/EN ISO 9001 til en elektronikvirksomhed og maskinfabrikker samt kvalitets-, arbejdsmiljø- og miljøledelsessystem i henhold til DS/EN ISO 9001, 45001 og 14001 til en virksomhed, der udvikler og producerer presennings løsninger.


I Total COMPLIANCE er vores målgruppe brancher, hvor der stilles høje krav om dokumenterede politikker, procedurer, mål og handlingsplaner i forhold til QHSE.unsplash